Jack's travelblog

Wie is…

Jack Ponsteen?

Tot 2015 was ik directeur bij DPA Cauberg Huygen, een bouwfysisch adviesbureau. Medio 2015 heb ik besloten een zogenaamde “sabbatical” te nemen en een lang gekoesterde droom tot uitvoer te brengen. Ik mag graag reizen en het sabbatical zal ik dan ook onder andere gebruiken om door mij nog onontdekte delen van de wereld te verkennen.

Verschillende mensen hebben aangegeven mijn “avontuur” te willen volgen en hoe kun je dit beter doen dan middels een blog.

Deze site heb ik van Cor & Erica cadeau gekregen als bedankje voor ’t bijstaan van hun huwelijksdag op 2 oktober 2015. Niet nodig maar wel zeer gewaardeerd.

Sinds 2016 ben ik wederom werkzaam bij DPA Cauberg Huygen, maar reis ik ook 3 maanden per jaar naar nieuwe bestemmingen.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail